Over mezelf

20191030_140624[16799]
Linda Scholten is mijn naam en ik heb zowel leerzame levenservaringen opgedaan als ook een hoeveelheid aan opleidingen en werkervaring. Ik heb mezelf hierdoor goed leren kennen en geloof dat er iedere dag weer iets nieuws te ontdekken valt.

Zo ben ik hoog sensitief en ben ik in staat snel aan te voelen in het contact dat er iets speelt, ‘sensing’ noem ik dat.  Ik heb inmiddels geleerd hier mee om te gaan. Ik zet mezelf dan ook regelmatig als instrument in om belevingen te toetsen en bewust te maken. Dit kan ik ook jou leren.

Bewust worden van jezelf, staat centraal in mijn werk. Ik stimuleer dat je verantwoording neemt voor het vorm geven van je leven en werk, en persoonlijk leiderschap ontwikkelt. Omdat ik in mijn leven heb gemerkt dat ik veel heb geleerd door te ervaren, draag ik  het ervaringsgerichte leren uit en maak ik veel gebruik van het systemisch werken en je intuïtie. Via reflectie en je eigen inbreng ervaar je inzichten die leiden tot ruimte in jezelf zodat je kunt kiezen wie je wilt zijn in verhouding tot wat zich aandient bij je.

Ik sta voor echtheid en waar contact. In mijn leven heb ik ervaren dat in de hier en nu situatie alles plaats vindt wat nodig is om te weten en te benutten om tot een gewenste verandering te komen. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij en dat je je veilig voelt om kwetsbaar te zijn. Ik ben vaak kwetsbaar geweest in mijn leven en weet dat juist op die momenten het essentieel is dat je heel welkom bent, gezien wordt en dat je respectvol en integer benaderd wordt. Ik vind het een eer daarbij te mogen zijn omdat dit de momenten zijn waar opnieuw groei mogelijk is en begeleid ik je graag naar Zijn in wat er is en van daaruit naar nieuwe groei en bewustzijn.

 

Accreditaties & Diploma’s
Zie voor mijn supervisie diploma’s & beroepsvereniging (LVSC) hieronder:

Ervaringsgerichte Supervisor Diploma
Diploma Beroepsvereniging LVSC

Zie voor mijn energetisch therapeut diploma’s hieronder:
Energetisch Therapeut Diploma
Quantum Touch Basis Opleiding

Zie voor mijn docentschap Yoga hieronder:
Docentopleiding Raja Yoga

Zie voor mijn Sociaal Pedagogisch Hulpverlenerschap (SPH) hieronder:
Bachelor SPH – Social Worker