Missie & Visie

Mijn missie vanuit Sense of Self is je bewustzijn verruimen over wie je bent en wat je op aarde komt doen. Ik begeleid je om tot je eigen inzicht te komen van wat je afhoudt om je eigen levensmissie te leven en te zijn en hoe je dat tot uiting brengt, zowel privé als in je werk. Ik noem dat ‘bezield leven en werken’ wat voor mij betekent dat je je persoonlijkheid (ego) benut als instrument om je wezenlijke deel (ziel) tot uiting te brengen.

Mijn visie is dat alles met alles verbonden is en we elkaar voortdurend beïnvloeden. We hebben elkaar nodig en wie je ontmoet is ook spiegel van delen van jou en vice versa. Je fysieke, emotionele en mentale delen zijn met elkaar verbonden en elkaars instrument.

Om te  veranderen in houding en gedrag is het nodig om bewust te zijn van je verschillende dimensies van Zijn. Ik werk daarom met de 4 dimensies : (1) fysiek (lichamelijk), (2)astraal (emoties/gevoel), (3) mentaal (gedachten) en (4) spiritueel (zingeving/intuïtie).

Ik  vertrouw op je zelfhelend vermogen en dat je vanuit dit zelfhelend vermogen je eigen betekenis kan geven aan wat ‘heel zijn’ voor jou betekent. Verantwoording nemen en leiding geven aan je leven zijn hier onderdeel van, alsook eigenheid, autonomie en authenticiteit uitdragen. Anders durven zijn, een verschil maken, je eigen kracht en vermogen aanwenden en met vooral veel plezier en verwondering ontdekken en ervaren.