Energetische Therapie

Bij de keus om energetische therapie te volgen, maak ik naast de fysieke, emotionele en mentale dimensies ook gebruik van de spirituele dimensie. Het is een aanvulling op de drie dimensionale processen, waarbij ik uitga van het zelfhelend vermogen van de mens.

De betekenis van deze heelheid onderzoeken we gezamenlijk om tot je eigen betekenis van heelheid te komen. Ik spiegel je in wat je inbrengt en hoe dat overkomt en wat dit voor jou betekent. Ik maak gebruik van de dialoog onderling, alsook het helder voelen, het intuïtief weten, via ademhalingstechnieken, mindfulness en lichaamsgerichte oefeningen.

Via ademhaling- en meditatie technieken maak je kennis met je eigen scheppend vermogen om tot gronding te komen en leer ik je contact te maken met je innerlijke gevoelswereld. Visualisatie gebruik ik als instrument om creatief om te gaan met verstarde denkwijzen zodat er nieuwe beweging ontstaat.

Mijn achtergrond ligt bij 23 jaar beoefening van raja yoga en ben ik opgeleid door verschillende leraren. Ik heb bij Sonnevelt mijn diploma tot energetisch therapeut behaald.